Over mij

Hoi hoi, ik ben Emmy!

Al van kleins af aan wil ik iets met schrijven doen. Op de basisschool en (deels) middelbare wilde ik dichter worden, daarna wetenschapper, toen wetenschapsjournalist en nu weet ik het eigenlijk niet! Maar blogger is toch wel een titel die ik leuk vind om in mijn vrije tijd te dragen.

Ik schrijf eigenlijk over alles wat er in mij opkomt: student zijn, mentale gezondheid, de achterhoek, vriendschappen. Eigenlijk alles wat mij bezig houdt, maar vooral wat ik vind dat eindelijk eens een keer gezegd moet worden.

Ik vind het namelijk echt belachelijk hoe weinig mensen open durven/mogen zijn over hoe ze zich écht voelen en hoe enorm veel druk er tegenwoordig op studenten gelegd wordt met het hele leenstelsel maar ook het feit dat je eigenlijk altijd door moet gaan. Deze blog is mijn manier om hier een andere kijk op te geven en vooral te laten weten dat het leven echt niet zo geweldig lijkt als je misschien overal om je heen ziet.

4 FEITJES OVER MIJ

Boeken

Mijn boekenkast bestaat uit ongeveer 80-90 boeken waarvan ik misschien 20 heb gelezen. Ik ben verslaafd aan boeken kopen, maar het lezen blijft soms wat achter. Voor 2021 heb ik het doel om 12 boeken te lezen en tot nu toe gaat het heel goed!

Sexpert

Door mijn interesse in gynaecologie, soa’s en seksualiteit word ik door vrienden de ‘sexpert’ genoemd. Na mijn stage bij een stichting voor seksualiteit heb ik een heel aantal boeken over seksualiteit in de kast staan en heb ik genoeg random feitjes voor als de kroegen weer open gaan.

Nachos

Als je me ergens voor wakker mag maken midden in de nacht (met gevaar voor eigen leven) is dat nachos! Ik leef voor deze heerlijke kaas snack met guacamole of crème fraiche. Of ja… Eigenlijk is alles met gesmolten kaas top.

Krullen

Sinds juli 2020 besteed ik 2 uur in de week aan mijn haar. Ik doe namelijk de Curly Girl Method! Komt er op neer dat ik alleen nog maar producten gebruik die niet slecht zijn voor mijn haar en het niet uitdrogen, waardoor ik makkelijk een uur bezig ben met mijn haar als ik het gewassen heb. Duurt even, maar dan heb je ook wat!

Ik ben tegenwoordig ook te vinden op Instagram, waar ik informatie over mijn blog deel en probeer samen met mijn volgers taboes te doorbreken!

%d bloggers liken dit: